Rembert 1 gaat strijdend ten onder tegen Lint.

Na de stuntzege vorig weekend in de beker van België tegen Liga B-ploeg Kapellen, verloor Rembert gisteren zijn openingswedstrijd in de competitie met 1-3 van Tesla Lint.
Rembert keek relatief snel tegen een 0-2 achterstand aan. Pas in het derde bedrijf slaagden de jongens van trainer Koen Devos erin om een eerste set binnen te halen. In een uiterst spannende vierde set ging de overwinning verdiend naar de bezoekers.

Het enige minpuntje in een voor de rest foutloze Rembertdag, want Promovendussen Rembert 3 en Rembert 2 wonnen allebei hun eerste wedstrijd van het seizoen.
Rembert 2 promoveerde naar eerste provinciale, Rembert 3 zette de stap naar tweede provinciale.
Beiden wonnen ze hun wedstrijd tegen Menen. Rembert 2 met een overtuigende 3-0, Rembert 3 met een knappe 3-2.

Bij de jeugd noteerden we alleen maar overwinningen.

Uitblinkers daar waren de U13A en B
U13A maakte indruk tegen VC Kuurne, dat in geen enkele set meer dan 10 punten op het bord kreeg.
U13B won een bloedstollende vijfde set met 17-15!

proficiat aan alle ploegen en op naar volgende week!