Voor alle info en inschrijvingen neem contact op met lorewerbrouck1@gmail.com

 

Allen welkom in de bar voor een verfrissend drankje!!

Met dank aan:

      

De Rembert Beachtrein is nu écht goed vertrokken en... dendert verder richting de beachzomer! Duimen voor competitie vanaf 9 juni en... Laat die nieuwe netten maar snel richting onze beachzone komen.
Trouwens... Ons trainersteam breidt uit: 5 extra trainers vervoegen de rangen! Welcome to the Rembert Beachteam!!

Volley West-Vlaanderen #getout
Bedankt De Krant van West-Vlaanderen

YES! Eindelijk is het zover. We spelen een tornooi: ons bubbelbeachtornooi ... (psst... klein foutje in het filmpje, het is vandaag 14 en morgen 15 mei) om de grootste honger naar competitie te stillen ... voor eventjes toch!
Een 65-tal beachboys en -girls strijden morgen en overmorgen tegen elkaar!
Met wat creativiteit, mankracht, een enthousiast Rembert Beachteam ,... is binnen het huidige coronakader toch wel wat mogelijk !
Veel beachplezier
 
Klik hier voor meer foto's
 
1500 zandzakken in anderhalf uur. Niet slecht hé?!
Zoals afgesproken met de schepen van sport en de sportdienst helpen VKt en Rembert met de start van de aanleg van de nieuwe beachzone. De eerste shift was voor de stoere boys van RTH3. En 't ging vooruit, tot bloedens toe!! Dikke proficiat aan werfleiders Robin en Jens om hun manschappen zo goed te sturen. Super gewerkt van al deze jonge kerels, het ziet al heel mooi uit!
Dit prachtige project is zich dus aan het realiseren. En dat is heel goed nieuws voor alle Houtlandse beachsporters. Nog even geduld en Rembert Beach kan op volle kracht beginnen draaien!

Tegen de zomer krijgt sportstadion Ruime zandzone

Drie extra beachvelden!!

Fantastisch nieuws voor de volleballers en volleybalsters in Torhout.   Nog voor de zomer komen er 3 extra beachvelden bij!   Dankjewel Stad Torhout!

© website powered by Twizzit.com